ASTRU

ASTRU

Adunarea Generală Ordinară anuală a ASTRU Cugir

Pin It

AG 2013 Astru CugirLăudat să fie Isus!

Cu bucurie vă reamintim și reînnoim invitația de a participa la evenimentul Adunarea Generală Ordinară a ASTRU Cugir (Grup parohial component al ASTRU eparhial Lugoj).

Acest eveniment va avea loc, conform Planului Pastoral Parohial (din care fac parte și activitățile ASTRU-lui parohial), respectiv în data de 25 decembrie 2013, după următorul program:

-          ora 1700, Sfânta Liturghie, care va avea loc în Biserica Parohială din Cugir, de pe str. Gheorghe Doja, nr. 2.

-          ora 1800, Adunarea Generală Ordinară, care va avea loc în Sala ASTRU, situată în imobilul de pe str. Gheorghe Doja, nr. 3.

-          ora 2000, Aniversarea a 13 ani de la înființarea grupului parohial de tineri la Cugir, care va avea loc în Sala ASTRU și încăperile conexe din același imobil

Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare, este propusă a fi următoarea:

1. Deschiderea Adunării Generale Ordinare

2. Raport de activitate pentru anul 2013

3. Retrospectiva anului 2013 în imagini

4. Prezentarea și discutarea unui plan de activitate pentru anul următor

5. Primire de noi membrii

6. Încetarea calității de membru ASTRU Cugir a tânărului Cristian Jug (la împlinirea vârstei de 35 de ani) și începerea calității de membru AGRU Cugir, respectiv trecerea festivă la AGRU Cugir

7. Diverse

În speranţa că veţi da un răspuns afirmativ invitaţiei de a fi împreună cu noi la lucrările Adunării Generale Ordinare, precum și părtași la bucuria și aniversarea noastră comună, vă aşteptăm cu drag!

 

          Pr. Dr. Viorel-Gheorghe Codrea                                 Iulia Albu

                       Asistent spiritual ASTRU Cugir                     Președinte ASTRU Cugir

 

Imaginea este luată de aici.

Animatori pentru tabără
Nu uitați !
Tinerii doritori pentru a participa ca animatori la tabăra de vară 2018 sunt așteptați să se anunțe din timp la parohie. Vă așteptăm cu drag, Pr. Viorel

Parohia Cugir pe Twitter

Ziua Eroilor Revoluției (2013)

Calendar Pastoral

Papa Francisc - LAUDATO SI'

Revista parohială